Hardlooptraining Utrecht

Run-Inn Utrecht geeft hardlooptraining in Utrecht. Van beginners tot marathonlopers, iedere hardloper kan bij ons een geschikte training vinden. Tijdens de training werken we met persoonlijke trainingsschema’s dus op welk niveau je ook traint, we zorgen dat je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Verschillende loopgroepen

We hebben speciale loopgroepen voor gevorderden. Tijdens deze hardlooptraining in Utrecht ligt de nadruk op het verbeteren van conditie, kracht en looptechniek. Ook bouwen we langzaam de loopafstand verder op. Daarnaast is er een speciale groep voor gevorderde hardlopers die sneller willen lopen en aan wedstrijden mee willen doen. Tijdens deze training is er aandacht voor snelheid en techniek. De rustige trainingsgroepen zijn geschikt voor beginnende hardlopers, bijvoorbeelde hardlopers die doorstromen vanuit de beginnerscursus. Maar ook hardlopers die na een periode van inactiviteit weer gaan starten, bijvoorbeeld na een blessure of zwangerschap kunnen in deze groep weer rustig opstarten. Alle groepen worden persoonlijk begeleid. De trainingen zijn altijd intervaltrainingen. Iedere deelnemer heeft zijn eigen persoonlijke trainingsschema en zijn eigen persoonlijke doelen.

Park Oog in Al

Hardlooptraining in Utrecht wordt op verschillende momenten gegeven. Er wordt getraind vanaf het verzamelpunt in Park Oog in Al, ingang hertenwei. Wil je meedoen met een van de trainingen? Neem dan contact met ons op om je aan te melden. We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail. Langskomen kan ook, we hebben op vrijdag en zaterdag inloop bij onze locatie aan de Kanaalstraat. Je kunt hier ook terecht voor hardloopschoenen en -kleding.

Hardlooptraining Utrecht