Hardlopen in Utrecht

Wil je gaan hardlopen in Utrecht maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je een gevorderde loper en wil je graag advies en begeleiding om je doelen te behalen of je techniek te verbeteren? Bij Run-Inn Utrecht verzorgen we diverse cursussen, trainingen en clinics. Zo zijn er 8 verschillende loopgroepen. De rustigere loopgroepen voor de beginnende hardlopers, vaak doorgestroomd vanaf de beginnerscursus en voor lopers die geblesseerd zijn geweest. Er zijn loopgroepen voor gevorderde hardlopers die hun conditie, kracht en looptechniek willen verbeteren en de loopafstand langzaam willen uitbouwen. Als laatste hebben we een trainingsgroep voor snelle hardlopers die sneller willen worden en aan wedstrijden mee willen doen. Voor elk type hardloper is er bij Run In een geschikte groep. De gezamenlijke trainingen zijn altijd intervaltrainingen. Iedereen heeft zijn eigen loopschema met persoonlijke doelen.

Beginnerscursus

Wil je beginnen met hardlopen in Utrecht? Dan is de beginnerscursus iets voor jou. In 14 weken ervaar je hoe leuk en ontspannen hardlopen kan zijn. De cursus draait vooral om lekker lopen maar ook aandacht voor trainingsopbouw, warming up en cooling down. Ook letten we goed op je houding en coördinatie. Je krijgt tips, bijvoorbeeld over schoenen, kleding en voeding. Er wordt wekelijks onder begeleiding getraind en daarnaast train je een of twee keer per week zelfstandig volgens een persoonlijk trainingsschema. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers dus er is genoeg ruimte voor persoonlijk advies en begeleiding.

Ga lekker hardlopen in Utrecht en sluit je aan bij een van onze loopgroepen. Wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Hardlopen in Utrecht